Ένα ελπιδοφόρο ξεκίνημα για την Πυξίδα (Φωτογραφίες)

Κατηγορία: 

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της Πυξίδας, του νέου πολιτιστικού χώρου της Πορείας στη Θεσσαλονίκη. Στα εγκαίνια παραβρέθηκαν πλήθος κόσμου, κυρίως νεολαίοι, πάνω από εκατό σύντροφοι, φίλοι και συναγωνιστές. Όπως υπογραμμίστηκε και στο καλωσόρισμα της Πορείας με την δημιουργία της Πυξίδας επιδιώκουμε να προβάλλουμε τη δική μας πολιτιστική αντιπρόταση η οποία συνδέεται άμεσα με την πολιτική κατεύθυνση μας, αυτή της στήριξης και ενίσχυσης των αγώνων της νεολαίας και του λαού μας. Στη συνέχεια ακολούθησε γλέντι με ζωντανή μουσική, φαγητό, ποτό και πολύ κέφι.

Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα θα ανακοινωθεί μέσω του site της Πορείας και της σελίδας της Πυξίδας στο facebook το πρόγραμμα εκδηλώσεών της για το υπόλοιπο του Μάρτη. Συνολικά το πρόγραμμα της Πυξίδας θα περιλαμβάνει πολύμορφες εκδηλώσεις με προβολές ταινιών, επιστημονικές συζητήσεις, εκθέσεις κάθε είδους, πολιτικές εκδηλώσεις, αλλά και βραδιές γλεντιού με ζωντανή μουσική, χορό και τραγούδι.

Σταθερή επιδίωξη για την Πορεία είναι να αγκαλιαστεί το νέο αυτό εγχείρημα από ευρύτερα κομμάτια νεολαίας με την ενεργή συμμετοχή και στήριξη τους στις εκδηλώσεις της Πυξίδας.

Διαβάστε επίσης