Για το bonus στους αστυνομικούς και τη στάση των ΣΥΡΙΖΑ & ΚΚΕ

Κατηγορία: 

Το κράτος και η κυβέρνηση πρέπει να δείχνουν την ευαρέσκειά τους στα οπλισμένα χέρια τους! Κάπως έτσι πρέπει να σκέφτηκε ο Μητσοτάκης όταν ανακοίνωσε έξτρα μπόνους σ’ όλους τους ένστολους (και στους λιμενικούς). Αυτό το έκανε τις “μέρες του Α. Γρηγορόπουλου”, όταν ο 16χρονος Ρομά Κώστας Φραγκούλης έπεφτε θανάσιμα τραυματισμένος από χέρι αστυνομικού, όταν η ελληνική κοινωνία βοά από τις θηριωδίες των ένστολων.

Αλλά το αξιοπερίεργο είναι ότι σε αυτό το νομοσχέδιο σήκωσαν τα χέρια τους οι βουλευτές του ΚΚΕ. Το κόμμα του Περισσού έτρεξε να αποδείξει την πολιτική του συμπάθεια στα σώματα ασφαλείας. Όπως ακριβώς κάνει 50 χρόνια τώρα χωρίς καμία παύση, χωρίς να κοκκινίζει, συνεπέστατο στη λογική πως σε ό,τι σχετίζεται με το βαθύ κράτος τηρούμε σιγή.

Την ίδια στάση με αρχικές ταλαντεύσεις τήρησε και ο ΣΥΡΙΖΑ, δηλώνοντας και αυτός υποταγή στην αστική νομιμότητα και τα όργανά της. Και οι δύο εκφράσεις του ντόπιου ρεβιζιονισμού “μύρισαν εκλογές” και φροντίζουν να δώσουν εξετάσεις νομιμοφροσύνης και δουλοπρέπειας. Όταν ο λαός φτωχαίνει και οι αποκλεισμένοι όπως οι Ρομά δέχονται σφαίρες για 20 ευρώ, το ΚΚΕ και ο ΣΥΡΙΖΑ σέρνονται στα απόνερα της ΝΔ και της ακροδεξιάς δίνοντας αυξήσεις στους ένστολους.

Σε αυτούς που χθες, σήμερα, αύριο σηκώνουν το χέρι σε διαδηλωτές και αγωνιστές. Ντροπή τους!

Γραφείο τύπου του Μ-Λ ΚΚΕ

Διαβάστε επίσης