Η ΔΑΠ ξεπλένει ναζί και φασίστες ανασύροντας τη "θεωρία των δύο άκρων"

δαπ

Τη γνωστή "θεωρία των δύο άκρων" που ανασύρεται συχνά πυκνά από το αντιδραστικό αστικό οπλοστάσιο αναπαράγει για μία ακόμη φορά η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Κομοτηνής.

"Τιμώντας" την ευρωπαϊκή ημέρα ενάντια στον "ολοκληρωτισμό", η ΔΑΠ τσουβαλιάζει για μία ακόμη φορά τον κομμουνισμό με το φασισμό και το ναζισμό, βγάζοντας λάδι τους τελευταίους. 

Πρόκειται για την ίδια ημέρα, με αφορμή την οποία ακροδεξιές και συντηρητικές κυβερνήσεις πολλών χωρών της κεντρικής και ανατολικής Ευρώπης βγάζουν εκτός νόμου κομμουνιστικά κόμματα, απαγορεύουν τα "σύμβολα του κομμουνισμού", βαφτίζουν ως "κομμουνιστική" και "επικίνδυνη" οποιαδήποτε λαϊκή αντίσταση και διεκδίκιση προβληθεί, ενώ την ίδια ώρα τιμούν και "αποκαθιστούν" δοσιλόγους και εγκληματίες Ναζί. 

Η "θεωρία των δύο άκρων" όπου και από όποιον κι αν χρησιμοποιήθηκε δεν αποτέλεσε τίποτα περισσότερο από "άλλοθι" και προπαγανδιστικό τέχνασμα, προκειμένου να ξεπλυθούν οι ναζί και οι φασίστες.

Η ΝΔ, το κόμμα της ΔΑΠ, έχει να επιδείξει άλλωστε πλούσια δράση στο πεδίο αυτό. Δεν είναι και πολύ μακριά οι εποχές Σαμαρά, όταν γινόταν λόγος για "μαύρο" και "κόκκινο φασισμό",  ενώ ηγετικά στελέχη του κόμματος συνδιαλλέγονταν με τους ναζί της Χρυσής Αυγής.

Την ίδια ακριβώς ώρα που στις γραμμές και στο στελεχικό δυναμικό της εντάσσονται πλείστα άτομα του ακροδεξιού και νεοναζιστικού χώρου, κάτι που όχι μόνο δεν έπαψε αλλά εξακολουθεί να ισχύει ακόμη και σήμερα, πολλές φορές με νεοφιλελεύθερο "περιτύλιγμα".

Κάντε κλικ στην παρακάτω εικόνα:

Διαβάστε επίσης