Κάτω η πολιτική της αστυνομικής βίας και τρομοκρατίας! Νίκη στον αγώνα του φοιτητικού κινήματος!

Κατηγορία: 

Η Φοιτητική Πορεία και ο Εκπαιδευτικός Όμιλος καταγγέλλουν την απρόκλητη επίθεση που εξαπέλυσαν κυβέρνηση και ΜΑΤ εναντίον των φοιτητών που διαδήλωναν στα Προπύλαια καταγγέλλοντας την αστυνομική βία και την κρατική τρομοκρατία που εκδηλώθηκε χθες το βράδυ στη συναυλία του Θανάση Παπακωνσταντίνου στο ΑΠΘ εναντίον 5000 κόσμου.
Είναι ξεκάθαρο πια ότι η κυβέρνηση επιθυμεί να μετατρέψει το πανεπιστήμιο σε ένα χώρο ξένο προς κάθε πολιτική, πολιτιστική και συνδικαλιστική δραστηριότητα προκειμένου να υλοποιηθούν τα σχέδιά της για ένα πανεπιστήμιο των ταξικών φραγμών, της υποχρηματοδότησης και της απαξίωσης. Αυτόν ακριβώς τον σκοπό υπηρετεί η εγκατάσταση των ΟΠΠΙ στο πανεπιστήμιο και η καταστολή απέναντι στο φοιτητικό κίνημα, διότι γνωρίζει πολύ καλά η κυβέρνηση ότι ο μόνος που μπορεί να βάλει φραγμό στα σχέδιά της είναι το οργανωμένο φοιτητικό κίνημα μέσα από τις συλλογικές του διαδικασίες.
Η Φοιτητική Πορεία καλεί όλους τους φοιτητές και τις φοιτήτριες να πάρουν μαζικά μέρος στις συγκεντρώσεις και διαδηλώσεις. Να πάρουν μαζικά μέρος στις Γενικές Συνελεύσεις των Συλλόγων τους, για να δημιουργηθεί ένα μεγάλο φοιτητικό κίνημα, το οποίο θα ανατρέψει την κυβερνητική πολιτική. Κόντρα στην πολιτική της αναμονής και των ξεχωριστών συλλαλητηρίων που βοηθούν την κυβέρνηση στο να περάσει την πολιτική της. Για να ξαναβαδίσει το φοιτητικό κίνημα στο δρόμο του μαζικού αγώνα.
ΕΞΩ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ
ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΚΗΘΟΥΝ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΥΛΟ
ΚΑΤΩ Ο ΝΟΜΟΣ ΚΕΡΑΜΕΩΣ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ
ΚΑΤΩ Ο ΝΕΟΣ ΑΝΤΙΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ

Διαβάστε επίσης