Λίγες μέρες απομένουν για το 3ο Camping Πορεία

Λίγες ημέρες απομένουν για την έναρξη του κάμπινγκ νεολαίας που διοργανώνεται από την Πορεία, αυτή τη χρονιά μπροστά στην υπέροχη παραλία του Μαυροβουνίου Γυθείου.
Φέτος θα φιλοξενηθούμε στο κάμπινγκ «Mani beach», μια πρώτη εικόνα του οποίου, καθώς και της περιοχής, μπορεί κανείς να αποκτήσει με μια ψηφιακή ματιά στο site manibeach.gr.

Με χαρά διαπιστώνουμε ότι οι δηλώσεις συμμετοχής από πολλές περιοχές της Ελλάδας πληθαίνουν, και η διάθεσή μας είναι να απλώσουμε όσο γίνεται περισσότερο την πρόσκλησή μας για το 8ημερο κάμπινγκ, να απευθύνουμε ανοικτό, θερμό κάλεσμα για τη θερινή αυτή συνάντησή μας.
Η Πορεία διαμορφώνει ένα πλούσιο πρόγραμμα δραστηριοτήτων για την περίοδο του κάμπινγκ, με εκδρομές σε τοποθεσίες εντυπωσιακής φυσικής ομορφιάς αλλά και ιδιαίτερης ιστορικής αξίας, με προβολές ταινιών/ντοκιμαντέρ, συζητήσεις πολιτιστικού και πολιτικού περιεχομένου, αθλητικούς αγώνες αλλά και επιτραπέζια πρωταθλήματα, μουσικές βραδιές και γλέντια που θα συνοδεύονται από τη συλλογική κουζίνα μας. Κέντρο αναφοράς μας, το «στέκι» μας, καθημερινός χώρος συνάντησης, διαμορφωμένος από τη νεολαία λίγα μέτρα από τη θάλασσα.

Πρόθεση της Πορείας είναι να ενισχύσει μέσα από το κάμπινγκ το πνεύμα συλλογικότητας και συντροφικότητας, να δώσει βήμα έκφρασης σε φίλους και συναγωνιστές, να προσκαλέσει και να προετοιμάσει σε έναν κοινό βηματισμό μπροστά στη δύσκολη χρονιά που έρχεται· ταυτόχρονα, να μη στερήσει στο ελάχιστο τις στιγμές ανάπαυλας και διασκέδασης που όλοι έχουμε ανάγκη.
Το κόστος διαμονής στο κάμπινγκ ορίστηκε στα 6 μόλις ευρώ ανά ημέρα, ενώ για το σύνολο των ημερών η δήλωση συμμετοχής ανέρχεται στα 5 ευρώ (συνολικό κόστος ανά άτομο για τις 8 ημέρες και 7 διανυκτερεύσεις: 47€).

Για όσους φίλους τυχόν δεν επιθυμούν να διαμείνουν σε σκηνές, παρέχεται η δυνατότητα ενοικιαζόμενων δωματίων σε πολύ κοντινή απόσταση από το κάμπινγκ.

Για περισσότερες πληροφορίες για οποιοδήποτε θέμα αφορά στο κάμπινγκ καθώς και για δηλώσεις συμμετοχής, μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα 6946174427 και 6974184893 ή να απευθύνετε τα ερωτήματά σας στη σελίδα μας: poreia@hotmail.gr.

 

Διαβάστε επίσης