Μαζική και πετυχημένη η πρώτη πολιτική εκδήλωση του 9ου camping της Πορείας. Δείτε φωτογραφίες!

Κατηγορία: 

Με μεγάλη μαζικότητα πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 2 Αυγούστου η πρώτη πολιτική εκδήλωση του 9ου Κάμπινγκ της Πορείας και του Εκπαιδευτικού Ομίλου το οποίο φέτος πραγματοποιείται στον Άγιο Κωνσταντίνο Φθιώτιδας και στο Blue Bay Camping από 31 Ιουλίου έως και 8 Αυγούστου.

Η εκδήλωση που έγινε την Δευτέρα 2 Αυγούστου είχε τίτλο «Με πρόσχημα την πανδημία η κυβέρνηση σαρώνει τις λαϊκές κατακτήσεις και στήνει ένα αντιδραστικό καθεστώς καταστολής και τρομοκρατίας. Η ελπίδα στην ασίγαστη λαϊκή πάλη, στη δύναμη του μαζικού κινήματος».

Συζητήθηκαν οι επιπτώσεις της πανδημίας στη χώρα μας, και η νέα κατάσταση που διαμορφώθηκε με υπόβαθρο την υγειονομική κρίση. Ποια είναι η «σφραγίδα» που αφήνουν στην Ελλάδα τα κύματα της πανδημίας του κορονοϊού;

Την εκδήλωση άνοιξε η Αριάδνη Αλεξίου και την κεντρική εισήγηση την έκανε ο Δημήτρης Κοντοφάκας. Μετά την πραγματικά διαφωτιστική εισήγηση ακολούθησε μεγάλη συζήτηση με συμμετοχή πολλών μελών και φίλων της Πορείας και του Εκπαιδευτικού Ομίλου.

Την εκδήλωση χαιρέτησε αντιπροσωπεία της μαρξιστικολενινιστικής οργάνωσης της Ολλανδίας “Κόκκινη Αυγή” η οποία και συμμετέχει στο Κάμπινγκ της Πορείας.