Μ-Λ ΚΚΕ: Για το νέο τερατώδες έγκλημα του σιωνισμού και του δυτικού ιμπεριαλισμού!

Ανακοίνωση του Μ-Λ ΚΚΕ

Έξυπνες βόμβες και… «πρόστυχες πένες»

Για το νέο τερατώδες έγκλημα του σιωνισμού και του δυτικού ιμπεριαλισμού!

«Απομακρυνθείτε από τη Γάζα. Θα την ισοπεδώσουμε»

Αυτό το φρικτό τρομακτικό μήνυμα εκπέμπουν από χτες οι κατακτητές-τύραννοι του Ισραήλ μέσω των διεθνών ΜΜΕ αλλά και με «ενημερωτικά φυλλάδια γραμμένα στα αραβικά» που πετούν τα αεροπλάνα στην βόρεια Γάζα. Δεν έχει καταγραφεί στην ιστορία πιο χυδαίο, πιο υποκριτικό μήνυμα από αυτό. Καλούν τους φυλακισμένους να απομακρυνθούν από την… φυλακή που τους έχουν καταδικάσει να ζουν. Μόνο τα σιωνιστικά κτήνη θα μπορούσαν να υποκριθούν με τόσο ακραίο τρόπο τους… «ανθρωπιστές».

Την ίδια στιγμή γύρω από την «μεγαλύτερη φυλακή του κόσμου» έχουν στήσει έναν γιγαντιαίο, πάνοπλο, δολοφονικό κλοιό. 300.000 στρατιώτες με τα πιο σύγχρονα όπλα στα χέρια τους, με άρματα μάχης, πυροβολικό, πολεμικά πλοία, υποβρύχια και πυραύλους κάθε είδους, σημαδεύουν και δολοφονούν βάρβαρα τα παιδιά της Γάζας. Εξοντώνουν τον παλαιστινιακό λαό. Προς ενίσχυση του σιωνιστικού τέρατος και στα πλαίσια ευρύτερων επικίνδυνων πολεμικών σχεδιασμών, δύο στόλοι των ΗΠΑ, με γιγαντιαία υπερσύγχρονα πυρηνοκίνητα αεροπλανοφόρα συγκεντρώνονται στις ακτές της. Η γνωστή για τον «ανθρωπισμό» της κυρίαρχη τάξη της Βρετανίας συνδράμει με αποστολή πολεμικών πλοίων και αεροπλάνων, ενώ από κοντά και οι λακέδες της ελληνικής κυβέρνησης, εμπλέκουν τη χώρα στο κτηνώδες σιωνιστικό έγκλημα, προσθέτοντας στην νατοϊκή δύναμη τη φρεγάτα «Ψαρά».

Απέναντι τους έχουν 2,3 εκατομμύρια φυλακισμένους, στην πλειοψηφία τους παιδιά. Εκτοπισμένους από άλλες περιοχές της Παλαιστίνης που τώρα απολαμβάνουν ελεύθερα οι έποικοι. Εξαθλιωμένους από έναν απάνθρωπο πολυετή αποκλεισμό. Πεινασμένους και διψασμένους από τα εγκληματικά μέτρα στέρησης κάθε ανθρώπινου δικαιώματος που επέβαλε το Ισραήλ εδώ και 7 μέρες. Στέρησης ρεύματος, νερού, τροφίμων, φάρμακων και κάθε άλλου αναγκαίου πόρου για την διατήρηση της ανθρώπινης ζωής. Αυτούς σημαδεύουν, αυτούς δολοφονούν σήμερα οι κάνες των σιωνιστικών όπλων.

Και όσο τα διεθνή ΜΜΕ «αγωνιούν» υποτίθεται για την έναρξη της χερσαίας επιχείρησης, τόσο σφυρίζουν αμέριμνα για την ισοπέδωση της Γάζας με ανηλεείς βομβαρδισμούς. Ακόμη και οι φιλτραρισμένες από την ασφυκτικά ελεγχόμενη δυτική προπαγάνδα, πληροφορίες, συγκλονίζουν. Στη Γάζα έχουν πραγματοποιηθεί με βόμβες και πυραύλους πάνω από 6000 χτυπήματα. Σε μια μικρή έκταση (σχεδόν όσο η Ικαρία) με στοιβαγμένους 2,3 εκ. κατατρεγμένους, εξαθλιωμένους ανθρώπους, εξαϋλώνουν σπίτια, διαλύουν υποδομές και υποτυπώδη δίκτυα, συγκοινωνιών, επικοινωνιών, ηλεκτρισμού, ύδρευσης, ακόμη και… αποχέτευσης. Τέτοιο είναι το μέγεθος της αποκτήνωσης των κατακτητών. Με βάση τις δυτικές πηγές έχουν βομβαρδιστεί (μέχρι 11/10) 8 νοσοκομεία και 51 σχολεία. Οι χιλιάδες νεκροί αυξάνονται κάθε ώρα με δραματικούς ρυθμούς. Πρόκειται για ένα ακόμη απάνθρωπο επεισόδιο της πολυετούς εθνοκάθαρσης, της γενοκτονίας που επιχειρεί ο ισραηλινός φασισμός σε βάρος των παλαιστινίων.

Και αυτήν, την πιο καθοριστική την πιο αποκαλυπτική αλήθεια αποκρύπτει σκόπιμα και βιάζει καθημερινά η δυτική προπαγάνδα. Στη γη της Παλαιστίνης υπάρχει το δίκιο και το άδικο. Υπάρχουν οι κατακτητές και κατακτημένοι. Οι θύτες και τα θύματα. Οι διώκτες και οι εκδιωγμένοι. Οι πρόσφυγες στην ίδια τους την πατρίδα και οι έποικοι. Αυτοί που εδώ και δεκαετίες υφίστανται την πιο σκληρή τυραννική καταπίεση και οι φασίστες κατακτητές. Στη γη της Παλαιστίνης υπάρχουν οι Παλαιστίνιοι που παλεύουν για την πατρίδα και την ελευθερία τους και οι σιωνιστές κατακτητές που θέλουν να τους εξαφανίσουν.

Όχι. Η σύγκρουση αυτή ανάμεσα στο δίκιο και το άδικο δεν ξεκίνησε το προηγούμενο Σάββατο, όπως υποκριτικά την παρουσιάζει η αιματοβαμμένη προπαγάνδα τους. Ξεκίνησε 75 χρόνια πριν, με την Nakba (καταστροφή) και συνεχίζεται αδιάλειπτα. Καταγράφοντας αλλεπάλληλα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, με συνεχή επέκταση της κατοχής των παλαιστινιακών εδαφών, εκτοπίσεις και εποικισμούς. Εγκλήματα όπως τον πόλεμο των 6 ημερών του 1967, που καταδίκασε ακόμη και ο ΟΗΕ και που με απόφαση του «υποτίθεται» απαιτεί από το Ισραήλ την απελευθέρωση αυτών των εδαφών και τον επανακαθορισμό των συνόρων στα όρια πριν το 1967.

Όχι. Το Ισραήλ δεν είναι δημοκρατία. Είναι ένα τυραννικό φασιστικό καθεστώς, μια κατοχική δύναμη που καταπατά κάθε ανθρώπινο δικαίωμα ακόμη και στα ελάχιστα εδάφη που έχει αφήσει και αναγνωρίζει μέχρι σήμερα ως παλαιστινιακά. Που με διαρκείς δολοφονίες, βομβαρδισμούς, διώξεις εκτοπίσεις και εποικισμούς αφήνει όλο και λιγότερη Γη στους πολυπληθέστερους παλαιστίνιους. Όπως κάνει και τα δύο τελευταία χρόνια που απροκάλυπτα, με την πιο αποκρουστική βία, δολοφονεί, εκτοπίζει, συνεχίζει την επιχείρηση γενοκτονίας ενός λαού.

Όχι. Η αντίσταση σε έναν στρατό κατοχής δεν είναι τρομοκρατία. Ο αγώνας για ελευθερία και εθνική ανεξαρτησία, είναι ο πιο δίκαιος και δικαιωμένος αγώνας των λαών στην ιστορία της ανθρωπότητας. Αναγνωρισμένη ακόμη και από το διεθνές δίκαιο αποτελεί την πιο αναγκαία, την πιο δίκαιη στάση ενός λαού που διεκδικεί την ελευθερία του. Και αυτή δεν γίνεται με έγγραφα και υπομνήματα. Γίνεται παντού και πάντα με τα όπλα. Η προσπάθεια της σιωνιστικής και δυτικής προπαγάνδας να αντιστρέψει την αλήθεια, να παρουσιάσει τους τρομοκράτες ως θύματα και τα θύματα ως τρομοκράτες είναι αποκρουστική. Το περιεχόμενο αυτής της προπαγάνδας εδώ και δεκαετίες το ίδιο. Εδώ και δεκαετίες απαιτούν από τους μισοπεθαμένους, πεινασμένους φυλακισμένους της Γάζας, να μείνουν απαθείς παρατηρητές του αφανισμού τους. Να εξανδραποδιστούν, υπομένοντας την κατοχή, τους διωγμούς, την πείνα και την καταπίεση. Αυτό στην πραγματικότητα διεκδικούν οι γραβατωμένοι του ΝΑΤΟ, της ΕΕ και της δύσης, αυτό επαναλαμβάνουν οι κυβερνήσεις και τα δημοσιογραφικά φερέφωνα στην Ελλάδα, την Ευρώπη και τις ΗΠΑ.

Πριν τις βόμβες χρειάζονται οι πρόστυχες πένες τους

Η δολοφονική προπαγάνδα του δυτικού ιμπεριαλισμού είναι έτοιμη, για μια ακόμη φορά, να προσφέρει όλα τα άλλοθι για το νέο τερατώδες σιωνιστικό έγκλημα. Χωρίς να μεταφέρεται ποτέ η θέση της Χαμάς και των Παλαιστινίων, η οποία αρνείται τα όσα τους καταλογίζουν, υιοθετούν πλήρως την πολεμική-κατοχική προπαγάνδα του σιωνισμού. Αυτή που παρουσιάζει τον παλαιστινιακό λαό και τον αγώνα του για ελευθερία με τον πιο στρεβλό τον πιο υποκριτικό και άθλιο τρόπο.

Συντετριμμένη η δύση σκύβει πάνω από τραγικά πλάνα και εικόνες ισραηλινών νεκρών. Χωρίς να υπάρχουν αποδείξεις αυτή τη στιγμή (είναι αδύνατο στις χώρες της δύσης), δεν μπορεί κανείς να ξεχνά τα κατασκευασμένα πλάνα και τις θεωρίες, πάνω στα οποία οι παγκόσμιοι τρομοκράτες του δυτικού ιμπεριαλισμού οικοδόμησαν εγκληματικούς πολέμους και στο παρελθόν. Όπως έγινε με το Ιράκ, και τα όπλα μαζικής καταστροφής του Σαντάμ που δεν βρέθηκαν ποτέ, τον «κορμοράνο» με το πετρέλαιο, που τελικά ήταν από τις ακτές της Βρετανίας, ή την αμερικανίδα «Τζέσικα Λίντς» για την οποία υπήρχαν πλάνα με το βιασμό και τη δολοφονία της και η οποία τελικά μετά από ατύχημα είχε εντοπιστεί και διασωθεί από Ιρακινούς. Όμως και τότε αυτά θεωρήθηκαν για τη δύση η μοναδική αλήθεια και με αυτά στοιχειοθετήθηκε η «ανάγκη» ενός κατακτητικού πολέμου. Ήδη η περίφημη ιστορία της γερμανίδας Σανι Λουκ για την οποία, σε διάφορα sites, υπήρχαν πλάνα της δολοφονίας μετά τον βιασμό της και της περιφοράς της σε καρότσα φορτηγού, αποδείχθηκε ότι νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Γάζας.

Η προπαγάνδα τους λυσσομανά. Κατασκευάζει «αλήθειες», διαστρεβλώνει την ιστορία, μπολιάζει με μίσος, …προετοιμάζει το νέο έγκλημα. Ένας στρατιωτικός γίγαντας, εξοπλισμένος με τα πάντα, ενισχυμένος και υποστηριζόμενος από τους παγκόσμιους δολοφόνους των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ ετοιμάζεται να ισοπεδώσει τη Γάζα. Με πρώτο προφανή στόχο την ισοπέδωση-εκκένωση και κατάληψη του βόρειου τμήματος της Γάζας. Με διατυπωμένο πλέον στόχο την εθνοκάθαρση και την γενοκτονία. Την εξάλειψη της Παλαιστίνης και των Παλαιστίνιων από προσώπου Γης.

Μια πρόστυχη δυτική συμμαχία χειροκροτεί και συμμερίζεται τα πιο αιμοσταγή πολεμικά ανακοινωθέντα που έχουν υπάρξει μετά τους Ναζί

Σκύβει υποκριτικά και δακρύζει πάνω από τα πτώματα των ισραηλινών. Όταν δεν το έκανε ποτέ για τους εκατοντάδες χιλιάδες δολοφονημένους και εξοντωμένους Παλαιστίνιους, για τα εκατομμύρια των προσφύγων της Παλαιστίνης. Ούτε καν για τους εκατοντάδες που δολοφονήθηκαν τον τελευταίο μόνο χρόνο στη Γάζα και τη Δυτική Όχθη. Στις τελευταίες εκκαθαριστικές και επεκτατικές επιχειρήσεις των ισραηλινών.

Διεκδικεί την «δίκαιη» και «ανάλογη» απάντηση του Ισραήλ στην Γάζα! Όταν ούτε μια φορά δεν έδωσε το δικαίωμα με το λόγο της στους Παλαιστίνιους να απαντήσουν στα αναρίθμητα εγκλήματα του Ισραήλ. «Αναλογικότητα»! Η πιο φαιδρή λέξη για να καλύψει την ανοιχτή στήριξη του δυτικού ιμπεριαλισμού στα αποτρόπαια σιωνιστικά εγκλήματα. Όταν ο καθένας γνωρίζει ότι 75 χρόνια ο λαός που έχει το δίκιο αγωνίζεται με σφεντόνες, απέναντι σε έναν πάνοπλο κατακτητή. Όταν όλοι καταλαβαίνουν ότι από την στιγμή της έναρξης των ισραηλινών βομβαρδισμών η «αναλογικότητα» δεν υπήρχε.

Υποκρίνεται ότι αγωνιά για τους άμαχους! Όταν γνωρίζει ότι στην τυφλά βομβαρδισμένη Γάζα υπάρχουν 1 εκ παιδιά και στα ισοπεδωμένα νοσοκομεία της χιλιάδες διαλυμένα κορμιά και εξοντωμένο προσωπικό. Όταν γνωρίζει ότι ο λαός της Γάζας πεθαίνει κάθε λεπτό από δίψα και πείνα. Όταν γνωρίζει ότι η εντολή για εκκένωση της βόρειας Γάζας δεν έχει κανένα νόημα όταν βομβαρδίζεται ολόκληρη η Γάζα.

Συσκέπτεται, όπως έκανε η ελληνική κυβέρνηση, για τα επερχόμενα κύματα προσφύγων. Γιατί είναι βέβαιο ότι στα χώματα της Γάζας γεννιούνται τα νέα καραβάνια των κατατρεγμένων. Αυτών που η ελληνική κυβέρνηση με τις ευλογίες της ΕΕ πνίγει στην Πύλο και στο Αιγαίο.

Μια δυτική φρικτή συμμαχία που τρομοκρατεί καθημερινά τους λαούς της περιοχής. Που παρουσιάζει τους βομβαρδισμούς των αεροδρομίων της Συρίας από το Ισραήλ ως το πιο φυσιολογικό πράγμα. Την ίδια στιγμή που το Ισραήλ παρά τις αποφάσεις και το διεθνές δίκαιο συνεχίζει να έχει υπό κατοχή τα υψίπεδα του Γκολάν. Με τον ίδιο τρόπο θεωρεί δικαίωμα του Ισραήλ να βομβαρδίζει όποτε θέλει το Λίβανο ή το Ιράκ. Χωρίς να αναγνωρίζει σε κανέναν το δικαίωμα να απαντήσει. Με τα δύο αεροπλανοφόρα να στοχεύουν τους λαούς της Μ. Ανατολής, αρνείται κάθε άλλο δίκαιο, εκτός από το φασιστικό κατακτητικό «δίκαιο» του σιωνισμού.

Μια δυτική συμμαχία που προσπαθεί να φιμώσει κάθε άλλη φωνή. Στην Γαλλία απαγόρευσαν τις διαδηλώσεις στήριξης της Παλαιστίνης! Μόνο οι ισραηλινές σημαίες επιτρέπονται ακόμη και στον πύργο του Άιφελ. Τόσο δημοκράτες! Η ΕΕ ζητά εξηγήσεις από τον Ζακεμπεργκ γιατί επιτρέπει την παραπληροφόρηση στα κοινωνικά δίκτυα! Και παραπληροφόρηση συνιστά κάθε ανάρτηση που δεν επαναλαμβάνει την σάπια προπαγάνδα τους. Που μπορεί να θεωρηθεί φιλοπαλαιστινιακή. Ή ακόμα καλύτερα που μπορεί να κατηγορηθεί ως αντισημιτική. Τόσο πλουραλιστές οι μέντορες του Ισραήλ και των εγκλημάτων του.

Απέναντι σε όλους αυτούς, απέναντι στην πιο πρόστυχη προπαγάνδα και τις καυτές κάνες των υπερόπλων τους, στέκει ένας λαός όρθιος. Εξαθλιωμένος, βασανισμένος, αλλά όρθιος. Οι σφεντόνες των παιδιών της Γάζας είναι τα όπλα της ελπίδας. Η δύναμη τους δεν μετριέται στην πέτρα. Η δύναμη τους μετριέται στο μήνυμα που στέλνουν στους λαούς του κόσμου. Ελευθερία ή θάνατος! Αυτό φωνάζουν οι ελεύθεροι πολιορκημένοι της Γάζας. Αυτό το μήνυμα στέλνει ο ηρωικός, αδούλωτος, Παλαιστινιακός λαός εδώ και 75 χρόνια.

Για αυτό κάθε προοδευτικός άνθρωπος έχει χρέος να γυρίσει την πλάτη στην σάπια προπαγάνδα τους.

Για αυτό έχουμε χρέος να φωνάξουμε πιο δυνατά από ποτέ

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ !

Διαβάστε επίσης