Νέα μεγαλειώδης συγκέντρωση στο Σύνταγμα μετά την τραγωδία στα Τέμπη

Κατηγορία: 

Με κεντρικό, παλλαϊκό αίτημα τη δικαίωση των θυμάτων της τραγωδίας και να μην συγκαλυφθούν οι ευθύνες για το σιδηροδρομικό δυστύχημα, πλήθος κόσμου ανταποκρίθηκε για ακόμη μια ημέρα στο κάλεσμα για διαμαρτυρία σε πολλές πόλεις της χώρας.

Μέσα σε κλίμα οργής και αγανάκτησης η αστυνομία αποφάσισε για ακόμη μια φορά να βάλει εμπόδια στους πολίτες αποφασίζοντας το κλείσιμο σταθμών του μετρό.

Στη συγκέντρωση συμμετείχαν με δικό τους μπλοκ το Μ-Λ ΚΚΕ, η ΕΡΓ.Α.Σ και η Πορεία, όπου και μοιράστηκε η κομματική ανακοίνωση, ενώ για ακόμη μια φορά ήταν ιδιαίτερα έντονη και μαχητική η παρουσία της νεολαίας.

Μετά τη συγκέντρωση ακολούθησε διαδήλωση. Το πρώτο τμήμα της διαδήλωσης από την Πανεπιστημίου κατευθύνθηκε στην πλατεία Καραϊσκάκη, ενώ το δεύτερο από πανεπιστημίου έστριψε στην Πατησίων και έφτασε στο Αρχαιολογικό Μουσείο.

Το μπλοκ του Μ-Λ ΚΚΕ έφτασε συγκροτημένα και φωνάζοντας συνθήματα στην πλατεία Καραϊσκάκη, όπου και ανανέωσε το αγωνιστικό ραντεβού την ερχόμενη Πέμπτη στη πανελλαδική πανεργατική απεργία.

Διαβάστε επίσης