Στοχευμένο κατέβασμα αφισών για την επίσκεψη του Μ-Λ ΚΚΕ στη Μακρόνησο στην Πανεπιστημιούπολη

Κατηγορία: 

Χτες, Πέμπτη 4/10 πραγματοποιήθηκε αφισοκόλληση της Πορείας στην Πανεπιστημιούπολη, με σκοπό την προπαγάνδιση της επίσκεψης του Μ-Λ ΚΚΕ στη Μακρόνησο την Κυριακή 14 Οκτώβρη. Σήμερα Παρασκευή 5/10, από νωρίς το πρωί, ιδιαίτερα στη σχολή Θετικών Επιστημών, δεν είχε παραμείνει ούτε μία αφίσα!

Η συγκεκριμένη ενέργεια, είτε κρύβονται πίσω απ’ αυτήν ανοιχτά δεξιές δυνάμεις- κήρυκες του αντικομμουνισμού, είτε ψευτοαριστερές δυνάμεις που θέλουν να καπηλεύονται την ιστορία του κομμουνιστικού κινήματος και να μονοπωλούν τους αγώνες των κομμουνιστών στα ξερονήσια και τις φυλακές, είναι μία στοχευμένη ενέργεια αντιδημοκρατικής φίμωσης της πραγματικής αριστεράς και του Μ-Λ ΚΚΕ και ως τέτοια την καταδικάζουμε απερίφραστα.

Φαίνεται ότι η επίσκεψη στην Μακρόνησο ενοχλεί. Οι δεξιές και «αριστερές» προσπάθειες για το ξαναγράψιμο της ιστορίας είναι λογικό να θέλουν να παραχαράξουν, να διαστρεβλώσουν και εν τέλει να περάσουν στην ιστορική λήθη τους αγώνες στους τόπους εξορίας, αλλά και συνολικά την πάλη του λαού μας και των κομμουνιστών για Ψωμί-Δουλειά-Ειρήνη-Δημοκρατία-Εθνική Ανεξαρτησία και Σοσιαλισμό. Τέτοιες πρακτικές, των οποίων έχουμε ξαναγίνει μάρτυρες στο παρελθόν, έχουν μοναδικό σκοπό να μην ακουστεί πλατιά το μήνυμα της αδούλωτης αντίστασης που εξέπεμπε η Μακρόνησος και συνεχίζει μέχρι σήμερα να διατηρεί ακέραιη την επικαιρότητά του. Δε μας τρομοκρατούν, δε μας φιμώνουν!

Διαβάστε επίσης