Τέσσερις μέρες πριν την απόφαση για τη Χρυσή Αυγή: Εκδήλωση με τον Κ. Παπαδάκη στο Σήμα

papadakis

Έπειτα από 5,5 χρόνια καταθέσεων και αγορεύσεων και 4 μόλις ημέρες πριν την απόφαση του δικαστηρίου για την Χρυσή Αυγή (στις 7/10), το Σήμα έχει τη χαρά να φιλοξενεί ως κεντρικό ομιλητή τον Κώστα Παπαδάκη, συνήγορο πολιτικής αγωγής των Αιγυπτίων Ψαράδων στη δίκη της Χρυσής Αυγής, σε εκδήλωση με τίτλο: «4 ημέρες πριν την απόφαση του δικαστηρίου για τη Χρυσή Αυγή».

H εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2020 στις 19:00, στο Σήμα, στην οδό Ισαύρων 29Γ, στα Εξάρχεια.

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν κομμάτια από το πρόσφατο βιβλίο του Κώστα Παπαδάκη, το οποίο τιτλοφορείται: «Το “άλλο άκρο” στο εδώλιο: Δικαιοσύνη ή Ατιμωρησία ξανά;»

Μπροστά στην ανακοίνωση της δικαστικής απόφασης, κοινή απαίτηση όλου του προοδευτικού και δημοκρατικού κόσμου δεν μπορεί να είναι άλλη από την παραδειγματική τιμωρία των δολοφόνων της Χρυσής Αυγής, απόφαση η οποία θα δικαιώνει τα θύματα, αποκαλύπτοντας ταυτόχρονα τον αληθινό χαρακτήρα και την πραγματική ταυτότητα των μελών της εγκληματικής οργάνωσης.

Παρακολουθείστε σε ζωντανή διαδικτυακή σύνδεση την εκδήλωση του Σαββάτου με τον Κ. Παπαδάκη, στο παρακάτω βίντεο, καθώς και στη στη σελίδα του Σήματος σε λίγες ώρες.

Διαβάστε επίσης