Φωτορεπορτάζ από την εκδήλωση για το περιβάλλον και τη μουσική βραδιά της Τρίτης στο 8ο Camping της Πορείας

Κατηγορία: 
ekdilosi perivallon 2

Με κεντρικό σύνθημα «Η Ανάπτυξή Τους Καταστρέφει Το Περιβάλλον Και Τις Ζωές Μας» και μεγάλη μαζικότητα πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης 4/8, η δεύτερη πολιτική εκδήλωση του 8ου Camping της Πορείας, με θέμα το περιβάλλον.

Η εκδήλωση είχε ως κεντρικούς άξονες τόσο το πρόσφατο αντι-περιβαλλοντικό νομοσχέδιο που πέρασε η κυβέρνηση της ΝΔ, την εξόρυξη υδρογονανθράκων στην Ήπειρο, τις επιπτώσεις που αυτή θα έχει στο περιβάλλον και τις ζωές των κατοίκων, αλλά και τους αγώνες που αναπτύχθηκαν και πρέπει να αναπτυχθούν στο μέλλον.

Μετά τις δύο βασικές εισηγήσεις από το σ. Παύλο Αλεξίου και το Χημικό Μηχανικό Θωμά Φώτση, τον οποίο η Πορεία ευχαριστεί ιδιαίτερα για την παρέμβασή του, αναπτύχθηκε πλούσιος διάλογος, με σειρά τοποθετήσεων και ερωτημάτων από τους φίλους και τους συναγωνιστές της Πορείας.

Παρέμβαση για το περιβαλλοντικό ζήτημα και τις εξελίξεις στη Γερμανία πραγματοποίησε παράλληλα εκπρόσωπος αντιπροσωπείας της νεολαίας του Μαρξιστικού Λενινιστικού Κόμματος Γερμανίας, «REBELL», την οποία η Πορεία έχει τη χαρά και την τιμή να φιλοξενεί στο 8ο Camping της.

Η βραδιά έκλεισε με μουσικές μελωδίες από το τοπικό συγκρότημα «Χαμπαχάρια».

Δείτε εικόνες από την εκδήλωση και τη μουσική βραδιά της Τρίτης, στο 8ο Camping της Πορείας:

Διαβάστε επίσης