Όλοι στις διαδηλώσεις της Πέμπτης 4/2 ενάντια στο αντιεκπαιδευτικό νομοσχέδιο! Στο δρόμο σπάμε την τρομοκρατία!

Κατηγορία: 

Δεκάδες χιλιάδες φοιτητές, εκπαιδευτικοί και εργαζόμενοι σε ολόκληρη τη χώρα διαδήλωσαν την Πέμπτη 28/1 ενάντια στο αντιεκπαιδευτικό νομοσχέδιο του υπουργείου παιδείας. Η χουντικής έμπνευσης απαγόρευση των συγκεντρώσεων άνω των 100 ατόμων, με εντολή του αρχηγού της αστυνομίας, έσπασε στην πράξη.
Η κυβέρνηση επιχειρεί να τρομοκρατήσει και να καταστείλει τους αγώνες λαού και νεολαίας με την εφαρμογή απαγορεύσεων και προστίμων, με πιο πρόσφατη την αντικατάσταση των «χειροκροτημάτων για τους ήρωες υγειονομικούς», από τη μήνυση κατά του προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ, ενώ μεθοδεύονται διώξεις για την κινητοποίηση της Πέμπτης 28/1.
Απέναντι στην τρομοκρατία, στη διάλυση της δημόσιας-δωρεάν υγείας και παιδείας, οι φοιτητικοί σύλλογοι, τα εκπαιδευτικά σωματεία, τα συνδικάτα και οι ομοσπονδίες των εργαζομένων, πρέπει να συνεχίσουν και να κλιμακώσουν τον αγώνα τους, με μαζικές γενικές συνελεύσεις στις σχολές και τους χώρους δουλειάς, με μαζικές κινητοποιήσεις για την απόσυρση του αντιεκπαιδευτικού νομοσχεδίου, για τη συνολική απόκρουση των αντιλαϊκών και αντιδημοκρατικών μέτρων!
Όλοι στις διαδηλώσεις την Πέμπτη 4/2!
Αθήνα, 13:00, Προπύλαια
Θεσσαλονίκη, 12:00, Άγαλμα Βενιζέλου
Ιωάννινα, 12:00, Περιφέρεια

Φοιτητική Πορεία

Διαβάστε επίσης